İzleyiciler

26 Kasım 2009 Perşembe

Minas Tirith TV

Düşünün ki yüzük savaşlarının yapıldığı dönemden bu yana orta dünya neredeyse hiç değişmeden bugüne kadar gelmiş. fakat tabi zaman durmuşta herşey yerli yerinde kalmış değil. teknoloji ilerlemiş, düşünce akımları değişmiş ve herşey biraz daha modernleşmiş! hayal edin!



İyi akşamlar sayın seyirciler, MTV (Minas Tirith TV) Ana Haber Bülteni'ne hoşgeldiniz! Yine bir zam haberiyle başlıyoruz! Enflasyonun yükselmesi sonucu birden fırlayan tarım ürünleri fiyatları halkın dudağını uçuklatıyor. Dün Athelas otuna yapılan %7'lik zamdan sonra bugün Osgiliath'da protestolar yaşandı. Çıkan olaylar sonucu üç kişi tutuklanıp Lebennin'e sürüldü.

Orta Dünya'dan kalkan son gemiyle Valinor'a göçecek olan elfler Gri Limanlar'da mahsur kaldı. Gemiyapımcısı Cirdan A.Ş. genel müdürlüğünce yapılan açıklamaya göre bir önceki gün geminin içinde izni olmadığı halde birkaç hobitin ve iki tanede cücenin yakalandığı, mültecilerin kimseye çaktırmadan Valinor'a gidebilmeyi amaçladıkları öğrenildi.

Isengard-Edoras karayolunda can alan kaza! Isengard'dan yola çıkan Uzundip marka pipo tütünü yüklü tır, sürücüsü uyuya kalınca karşı şeride geçti ve Miğferdibi plakalı resmi araçla çarpıştı. Olay sonucunda resmi araç sürücüsü III. Theomer olay yerinde can verdi.

Şimdi de spor haberleri:

Dün oynanan Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçlarında İthilien United kendi sahasında Minas Morgul FC'ye 3-2 yenilerek büyük avantaj kaybetti. Vadi Saint Germain, deplasmanda Hobbitköy la Coruna ile 0-0 berabere kalırken, gecenin en ilginç sonucuna Real Ayrıkvadi'yi kendi sahasında 5-2 mağlup eden Edorasbahçe imza attı.

Geçtiğimiz yaz oynanan olimpiyat oyunlarında birinci olan Mordor kabilesinin doping yaptığı ortaya çıktı. Oyunlara kendi imal ettiği yüzüklerle katılan Mordor takımı bunların sıradan yüzükler olduğunu iddia etse de, Orta Dünya Olimpiyat Komitesi bu yüzüklerin güç yüzükleri olduğunu ortaya çıkardı. Mordor'un şampiyonluğu geri alınırken, yüzüklerin en kısa zamanda Kıyamet Çatlakları'ndan atılarak imha edileceği gelen bilgiler arasında.


Şimdi de hava durumu:

Caradrhas'ta kar var. Gondor'un güney batısı önümüzdeki üç gün boyunca güneşli olacak. Höyük Yaylaları'nda Sis, uzunca bir süre daha etkili olacağa benziyor. Mordor Diyarı'nda ise hava her zamanki gibi kara bulutlu ve sağnak kül yağışlı olacak.

Minas Tirith TV Ana Haber Bülteni'ni izlediniz. Birazdan yepyeni bölümüyle Orklar Vadisi ekranlarınızda olacak. Bizi izlemeye devam edin!

Hiç yorum yok: